om Musicon vibes

Historien

Vibes opstod på Musicons betonfundament, og er en kulturel legeplads for alle. I en verden hvor effektivitet favoriseres over samarbejde og udvikling, hvor en forestillinger om fejlfrihed fungerer som benzin på bålet for mistrivsel, er Vibes et fællesskab, hvor man kan lege med forskellige kulturproduktioner.

Musicon er et område hvor der ikke er langt fra idé til handling. Et område med højt til loftet. Et område der eksisterer i kraft af samhørighed på tværs af virksomheder, foreningerne, beboer og kreative erhverv. På Musicon hjælper man hinanden, med at afprøve nye ideer. Det stimulerer kreativiteten, og giver mod på at skabe forandring. Det er Musicons sjæl, og de vibes, som vores forening vil udbrede til flere gennem samarbejde med foreninger og andre aktører.

Når vi laver kulturproduktioner vil vi støtte vækstlaget. Aktiviteterne er rammen for at musik og kunst, der normalt ikke har meget plads, får plads. Og et sted hvor nye kulturmagere kan prøve kræfter med at skabe disse rammer, måske for første gang. Vi vil skabe plads for at forskellige køn, aldre, nationaliteter og alle mulige andre, kan prøve kræfter med at være arrangør og komme med nye ideer til gode oplevelser.